); ga('send', 'pageview');

YKSILÖVALMENNUS

Yksilövalmennus keskittyy sinuun, tilanteeseesi ja tavoitteisiisi.
Voimavaroihisi, muutostoiveisiisi ja niiden toteuttamiseen.

Yksi valmennusprosessi sisältää tavallisesti 1-5 tapaamista. Ne etenevät keskustellen, jonka lomassa hyödynnämme myös erilaisia ajattelua tukevia ja jäsentäviä työkaluja. Tapaamiset toteutetaan 1-3 vkon välein.

Ensimmäisen tapaamiskerran kustannus:  120 eur – kesto 1,5h

Ensimmäisellä tapaamiskerralla teemme suunnitelman jatkosta. Aina jatkotapaamisia ei edes tarvita: muutostoive ja keinot sen saavuttamiseksi jäsentyvät jo yhden tapaamisen aikana.

Jatkotapaamisten hinnat: 80 eur – 1h  |  120 eur – 1,5h

(Hinnat sisältävät alv 24%. Oikeudet hintojen muutoksiin pidätetään.)

MISSÄ?

Yksilövalmennus toteutetaan Helsingin Kulosaaressa, hyvien kulkuyhteyksien päässä, viehättävässä ja rauhallisessa huvilassa. Tarkemmat saapumisohjeet löytyvät täältä.

Tapaamiset voidaan toteuttaa myös etäyhteyden avulla.

Lisämaksusta (+30 eur/krt) tulen toivomaasi paikkaan pääkaupunkiseudulla tai sen lähiympäristössä (Kerava – Järvenpää – Sipoo)

YKSILÖVALMENNUKSESTA

”Yksilövalmennuksessa tarkastelun lähtökohtana on elämä kokonaisuutena. Tavallisin syy valmennukseen hakeutumiseen onkin koettu tyytymättömyys omaa elämää kohtaan. Ollaan valmiita muutokseen, mutta ei aivan tiedetä, mitä tulisi muuttaa. Tai millaista muutosta kaipaa. Prosessin edetessä huomio kiinnittyykin tarkemmin johonkin tiettyyn elämän osa-alueeseen. Taustalla vaikuttaa ajatus siitä, että kaikki koetut ongelmat ja epäkohdat voidaan kääntää muutostoiveiksi eli toiveeksi siitä, että jokin olisi toisin. Kun toive on asetettu, sitä kohden lähdetään kulkemaan pienin askelin olemassa olevia voimavaroja hyödyntäen. ”

Cocomind | Maarit Jantunen | maarit@cocomind.fi | p. 040 583 0939 | Helsinki | y-tunnus: 2055175-8 |
Facebookissa: @oivalluttaja |  Instagramissa: @oivalluttaja

KERRO VALMENNUKSISTA:
Tällä sivustolla käytetään evästeitä, joiden tehtävänä on parantaa sivuston käyttökokemusta. Lue lisää evästeistä ja tietosuojasta.
Hyväksyn