); ga('send', 'pageview');

VERKKOVALMENNUKSET

Verkkovalmennukset on luotu sinulle itsenäiseen työskentelyyn ja elämän pohdiskeluun. Ne ovat kurssimaisesti eteneviä valmennuksia, jotka voit aloittaa silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Kunkin valmennuksen eteneminen selviää kuvauksista.

Verkon avustuksella toteutuvat valmennukset toimivat hyvin tietoiseen pysähtymiseen, tulevaisuuden suunnitelmien laatimiseen ja muutostoiveiden toteuttamiseen. Lyhyemmät valmennukset sopivat myös hyvin ensiavuksi, kun tuntuu, että kaipaat ajatuksiisi ja tulevaisuuden näkymiisi selkeyttä. Suositeltavia ne ovat myös esim. työpaikan kehityskeskusteluun valmistautuessa, CV:tä tai vuosisuunnitelmia laadittaessa. Jotta tiedät, mitä haluat!

Mikä parasta: kun otat tehtävät itsellesi talteen, sinulla on hyviä työkaluja käytettäväksi itsesi ja elämäsi tutkailuun koko loppuelämäsi ajaksi. Kyseiset työkalut toimivat hyvin kaikinlaisissa muutosprosesseissa. Myös niissä, joita tapahtuu liiketoiminnoissa.

OLETKO JO HANKKINUT VALMENNUKSEN?
Siirry valmennukseen tästä.

Huom! Verkkovalmennukset ovat suunniteltu ja tarkoitettu tilanteeseen, jossa mieli on tasapainossa ja valmis työskentelyyn.
Ne eivät sovellu hoidoksi mielen erilaisissa häiriötilanteissa.

TARJOLLA OLEVAT VERKKOVALMENNUKSET

VERKKOVALMENNUKSISTA

”Verkkokurssimaisesti etenevät valmennukset mahdollistavat oman elämän tutkailun omaan tahtiin. Niiden avulla saat jäsenneltyä ajatuksiasi, teet oivalluksia omaan elämääsi liittyen ja opit paljon mm. muutosprosesseista, voimavaroistasi ja motivaatiosta. Ne ovat erityisen hyödyllisiä sellaisissa tilanteissa, kun tuntuu, että elämä ei oikein suju, kaipaat muutosta ja selkeyttä erityisesti omiin tulevaisuudennäkymiisi. Ne myös tarjoavat paljon työkaluja itsetuntemuksen lisäämiseksi ja vahvistamiseksi sekä hallinnan tunteen lisäämiseksi. Siksi ne sopivat kaikenlaiseen elämän suunnitteluun ja tavoitteiden asettelemiseen. Silloinkin, kun tuntuu, että kaikki on hyvin.

Vaikka en ole näissä valmennuksissa koko aikaa fyysisesti läsnä, olen silti koko ajan henkisesti vierelläsi ja tukenasi. Saat minuun helposti yhteyden, jos haluat jakaa jonkin ajatuksen tai tunteen.  Kaikki valmennukset on suunniteltu niin, että ne soveltuvat itsenäiseen työskentelyyn. Ne sisältävät videoita, podcasteja ja kirjoitettuja tekstejä. Lisäksi ne sisältävät tehtäviä eli työkaluja, jotka varsinaisesti toimivat valmentavina elementteinä. Valmennuksia tehdessäsi tarvitset vain uteliaan ja avoimen mielen, muistikirjan ja kynän sekä hieman aikaa, jotta mielesi ehtii tuottaa oivalluksia.”

KERRO VERKKOVALMENNUKSISTA:
Tällä sivustolla käytetään evästeitä, joiden tehtävänä on parantaa sivuston käyttökokemusta. Lue lisää evästeistä ja tietosuojasta.
Hyväksyn