); ga('send', 'pageview');

Työahdistus hallintaan -valmennusilta

79,00 

Aika: 30.10.2019 klo 17.30 -20.30
Paikka:  Studio Pääskylä, Pääskylänrinne 7 B, Helsinki

Työahdistus hallintaan -valmennusilta on tarkoitettu sinulle, joka koet tällä hetkellä tyytymättömyyttä tai ahdistusta työhösi liittyen. Se auttaa sinua tunnistamaan ahdistuksen lähteitä ja kohtaamaan ne. Valmennuksen myötä sinulle avautuu näkökulmia, jotka auttavat sinua näkemään merkityksellisyyttä ja palauttamaan iloa työn tekemiseen.

Valmennukseen otetaan enintään 10 osallistujaa.
Valmentajana toimii oivalluttaja, ratkaisukeskeinen coach Maarit Jantunen.

Lue alta tarkempi kuvaus ja ehdot. ↓

10 varastossa

Kuvaus

Työahdistus hallintaan -valmennusilta on tarkoitettu sinulle, joka koet syystä tai toisesta ahdistusta nykyiseen työhösi liittyen. Illan aikana kohtaamme tuon ahdistuksen, tunnistamme siihen liittyviä tekijöitä ja vaikutamme siihen, millaisen merkityksen ne saavat elämässämme. Ilta etenee aiheeseen liittyvin johdannoin, itsenäisen työskentelyn ja paritehtävien muodossa. Valmennuksessa hyödynnetään myös vertaistuen voimaa keskustelussa samoin tuntevien kesken.

Valmennusilta tarjoaa työkaluja ahdistuksen kohtaamiseksi ja hallitsemiseksi. Se myös tarjoaa turvallisen tavan pohtia vaihtoehtoja elämässä. Illan aikana ei ole tavoitteena laittaa koko työelämää uusiksi, vaan enemmänkin löytää voimavaroja tämän hetkisessä tilanteessa toimimiseksi. Se kuitenkin voi laittaa alulle laajempia muutosprosesseja.

Työahdistus hallintaan -valmennusilta sopii sinulle:
  • Jos tunnet usein ahdistusta pohtiessasi työtäsi ja siihen liityviä asioita
  • Olet työsi vuoksi stressaantunut ja sen on alkanut vaikuttaa negatiivisesti elämääsi
  • Työhösi liittyy paljon ikäviä, kuormittavia tilanteita, jotka vaikuttavat työtyytyväisyyteesi
  • Jos ajattelet usein, ettei sinulla ole vaihtoehtoja
  • Haluaisit muutosta työelämääsi, mutta et tiedä miten
  • Et tunne, että työlläsi on merkitystä
  • Sinusta tuntuu, ettei sinua arvosteta työssäsi
  • Koet työtilanteesi uuvuttavana

Koska olemme toisillemme vieraita, ilta aloitetaan luottamuksellisen ilmapiirin luonnilla, jotta jokaisella on turvallista tutkailla omaa tilannettaan ja jakaa ajatuksia myös toisten samassa tilanteessa olevien kanssa.

Milloin: Ke 30.10.2019 klo 17.30-20.30 (3h)
Missä: Studio Pääskylä, Pääskylänrinne 7 B, 00500 Helsinki (Sörnäinen)
Hinta: 79  € (sis. alv 24 %), sisältäen kahvi- ja teetarjoilun

Valmennukseen otetaan enintään 10 osallistujaa.

Ilmoittautua voit ostamalla ja maksamalla valmennusillan. Ilmoittautuminen on sitova: esteen sattuessa maksua ei palauteta. Voit kuitenkin siirtää osallistumisoikeutesi toiselle henkilölle. Maksamalla illan hyväksyt nämä ehdot.

Valmentajana toimii oivalluttaja, ratkaisukeskeinen coach Maarit Jantunen.

Maaritin sanoin:

”Työllä on elämässämme suuri rooli, halusimme tai emme. Siksi siinä koettu ahdistus helposti laajenee ja alkaa vaikuttaa koko elämäämme. Ajattelen, että ajoissa haltuun otettu ahdistus auttaa meitä jaksamaan paremmin työssämme. Kun tunnistamme ahdistuksen aiheuttajat, meidän on helpompi niitä hallita. Tässä valmennuksessa haluan tarjota työkaluja työhön liittyvien negatiivisten ajatusten, tunteiden ja kokemusten hallitsemiseksi jo ennen kuin ne alkavat haitata toimintaamme. Kyse on itsetuntemuksesta, myötätunnosta itseä kohtaa ja merkityksellisyyden kokemisesta. Joskus tarvitaan myös omien toimintatapojen tarkastelua ja muuttamista. Tämän illan sanoma ei ole: ”Vaihda työtä.” Vaikka joku saattaa sellaiseenkin johtopäätökseen tulla. Enemmänkin kyse on niiden tekijöiden ottamisesta hallintaan, jotka ovat tuoneet mustia pilviä muuten iloa ja merkityksellisyyden tunnetta tuottavan asian, työn, keskelle. Tässä valmennuksessa olen johdattelemassa kohti oivalluksia paitsi valmentajana myös kokemusasiantuntijana.”

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Tällä sivustolla käytetään evästeitä, joiden tehtävänä on parantaa sivuston käyttökokemusta. Lue lisää evästeistä ja tietosuojasta.
Hyväksyn