); ga('send', 'pageview');

Oivalluksia elämästäsi -valmennusilta

79,00 

Aika: Siirretty myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan
Paikka: Ilmoitetaan myöhemmin

Oivalluksia elämästäsi -valmennusilta on tietoisen pysähtymisen ilta itsensä ja oman elämänsä äärelle. Sen aikana kysymme, mitä itsellemme kuuluu, mikä on mallillaan ja minkä toivoisi olevan toisin. Se toimii halutessasi starttina muutosprosessille. Se myös tarjoaa työkaluja itsetuntemuksen syventämiseksi, jotka jäävät käyttöösi myöhempiä itsecoaching-hetkiä varten.

Valmentajana toimii oivalluttaja, ratkaisukeskeinen coach Maarit Jantunen.

Iltaan mahtuu enintään 10 osallistujaa. Toimi siis nopeasti, paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautua voit maksamalla illan tästä.

Lue tarkempi kuvaus ja ehdot alta. ↓

 

10 varastossa

Tuotetunnus (SKU): Oivalluksia elämästäsi Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,

Kuvaus

Oivalluksia elämästäsi -valmennusilta on tietoisen pysähtymisen ilta itsensä ja oman elämäsi äärelle. Sen aikana kysymme, mitä sinulle itsellesi kuuluu, mikä kaikki elämässäsi on hyvin ja myös, mihin kaipaat muutosta. Ilta etenee pohtien, keskustellen, oivalluksia jakaen ja erilaisia tehtäviä tehden. Niiden tarkoituksena on jäsentää ajatuksiasi ja tunteitasi.  Kyse on pysähtymisestä ja tietoisuuden luomisesta ajattelun ja itsetutkiskelun keinoin hyödyntäen myös vertaistuen vahvistavaa voimaa.

Tavoitteena on auttaa sinua hetkeksi suuntaamaan huomion itseesi ja tämän hetkiseen elämäntilanteeseesi sekä asettamaan uusia muutostoiveita. Samalla saat käyttöösi paljon erilaisia työkaluja, joiden avulla sinun on jatkossa helppo coachata itseäsi. Ilta sopii hyvin myös uuden elämänjakson aloitushetkeksi.

Koska olemme toisillemme vieraita, ilta alkaa luottamuksellisen ilmapiirin luomisella, jotta kaikilla on turvallista tutkailla itseään ja myös jakaa ajatuksiaan toisten kanssa. Ilta sisältää johdattelua näkökulmiin, itsenäistä työskentelyä ja myös parin kanssa tehtäviä tehtäviä.

Oivalluksia elämästäsi -valmennusilta sopii sinulle, jos:

  • Sinusta tuntuu, että elämäsi polkee paikoillaan, etkä oikein tiedä, mihin seuraavaksi suuntaisit
  • Haluat oppia itsestäsi lisää
  • Kaipaat pysähtymistä elämässäsi
  • Tunnet ahdistusta tulevaa kohtaan
  • Kaipaat elämääsi muutosta tai ainakin jotain uutta
  • Haluat saada työkaluja itsesi coachaamiseen

Milloin:
Missä:
Hinta: 79 € (sis. alv 24 %) | sis. kahvi- ja teetarjoilun

Ilmoittaudu mukaan ostamalla ja maksamalla tuote. Ilmoittautuminen on sitova: esteen sattuessa maksua ei palauteta. Voit kuitenkin siirtää osallistumisesi toiselle henkilölle.  Maksaessasi valmennusillan hyväksyt nämä ehdot.

Iltaan otetaan mukaan enintään 10 hlöä.

Valmentaja illassa toimii ratkaisukeskeinen coach Maarit Jantunen (VTM, MBA).

Maaritin sanoin:

”Missionani on auttaa ihmisiä löytämään merkityksellinen, omannäköinen elämä, jonka myötä voisimme olla entistä tyytyväisempiä elämäämme. Voisimme elää täyttä elämää! Prosessi sitä kohden alkaa lähes aina tietoisesta pysähtymisestä. Sen pohtimisesta, mikä tässä hetkessä on hyvin ja minkä toivoisi olevan toisin. Ajattelen myös, että hyvä itsetuntemus on sekä lääke että ehkäisykeino moneen elämän ongelmatilanteeseen, kuten työuupumukseen. Siihen Oivalluksia elämästäsi -valmennusilta tarjoaa työkaluja. Liian usein jäämme elämässämme vain odottamaan, että jokin muuttuisi.  Odotamme ahdistukseen asti. Jotta muutos on hallittavissa ja se on mieluisa, se kannattaa ottaa omiin käsiin. Tämä ilta on hyvä startti sitä kohden.  Valmennuksissani hyödynnän ratkaisukeskeistä lähestymistapaa, joka tarjoaa paljon työkaluja ja mahdollisuuksia oman elämän tarkasteluun ja sen muuttamiseksi mieluiseksi.”

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Haluatko tietää lisää? Ota yhtettä!

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Tällä sivustolla käytetään evästeitä, joiden tehtävänä on parantaa sivuston käyttökokemusta. Lue lisää evästeistä ja tietosuojasta.
Hyväksyn