); ga('send', 'pageview');

Mitä minulle kuuluu -verkkovalmennus

49,90 

Mitä minulle kuuluu -verkkovalmennus auttaa pysähtymään hallitusti oman elämänsä ja itsensä äärelle, ja nimensä mukaisesti kysymään itseltä: mitä minulle kuuluu? Se on elämän inventaari, joka auttaa luomaan kokonaiskuvan siitä, missä tällä hetkellä omassa elämässään menee.

Valmennus koostuu orientointijakson lisäksi viidestä varsinaisesta jaksosta. Niiden aikana pääset tarkastelemaan erilaisia työkaluja käyttäen niin elämän eri osa-alueita, voimavaroja, identiteettiä kuin ajanhallintaakin. Voit aloittaa valmennuksen milloin vain, materiaalit ovat sivustolla käytettävissäsi 2 kk ostopäivästä. Jaksot lähetetään sinulle sähköpostiin perättäisinä päivinä.

Tarkemman kuvauksen löydät vierittämällä tätä sivua alaspäin. ↓

Kuvaus

Mitä minulle kuuluu -verkkovalmennus on tarkoitettu sinulle, joka haluat pysähtyä oman elämäsi ja itsesi äärelle. Se on inventaari, joka auttaa luomaan kokonaiskuvan siitä, missä tällä hetkellä omassa elämässään menee. Mitkä kaikki asiat ovat hyvin? Mihin seuraavaksi kannattaisi kiinnittää huomiota? Mitä seuraavaksi voisi lähteä tavoittelemaan? Ja millaisia voimavaroja itsellä on juuri nyt käytössä? Verkkovalmennus tarjoaa sinulle hallitun tavan käsitellä omaa elämäntilannettasi juuri nyt. Se auttaa myös asettamaan uusia tavoitteita.

Ottamalla työkalut talteen, se tarjoaa sinulle mahdollisuuden seurata elämäsi edistymistä. Siksi se sopii erityisen hyvin toteutettavaksi säännöllisesti, 1-2 kertaa vuodessa ja lisäksi tarvittaessa esim. kehityskeskustelun alla tai odottaessasi pääsyä valmennukseen. Voit aloittaa valmennuksen milloin vain.

Mitä minulle kuuluu -verkkovalmennus koostuu orientointijaksosta ja sitä seuraavista viidestä jaksosta:

  • Sinut toivotetaan tervetulleeksi valmennukseen orientoivassa jaksossa, johon saat linkin sähköpostiisi heti valmennuksen ostettuasi. Sen yhteydessä kuulet tarkemmin valmennuksen etenemisestä sekä sen taustalla vaikuttavista ajatusmalleista, kuten ratkaisukeskeisestä lähestymistavasta.
  • Valmennuksen varsinaiset jaksot avautuvat viitenä perättäisenä päivänä. Ensimmäinen varsinainen jakso on saatavillasi seuraavana päivänä tilaamisestasi.
  • HUOM! Uusi jakso avautuu aina 24h edellisen jälkeen lähtien tilaushetkestä. Esim. jos olet tilannut valmennuksen klo 18.05, seuraava jakso avautuu myös klo 18.05.
  • Jaksot sisältävät videoita, tekstiä, kysymyksiä ja työkaluja, jotka auttavat sinua kartoittamaan, missä tällä hetkellä elämässäsi menet. Työkalut ovat myös ladattavissa sivuilta myöhempää käyttöä varten.

Käsiteltävät teemat

Jaksojen teemat liittyvät tämän hetkisen elämäntilanteesi kartoittamiseen, kiitollisuuteen ja olemassa oleviin voimavaroihin, vallitsevaan identiteettiisi sekä ajanhallintaan. Lopuksi oivallukset vedetään yhteen ja laaditaan suunnitelmat seuraavien askeleiden ottamiseksi.

Omat toiveet ja tavoitteet

Tässä valmennuksessa keskitytään pohtimaan nimenomaan sinun näkemyksiäsi ja toiveitasi omalle elämällesi. Ihanteissa, muutostoiveissa ja tavoitteissa, joita valmennuksessa asetetaan, on kyse nimenomaan sinun omista. Omaa elämää ei ole tarkoitus verrata kenenkään muun asettamiin odotuksiin tai yleisiin (usein liioiteltuihin) ihanteisiin. Tämän valmennuksen aikana sinulla on lupa keskittyä itseesi.

Valmennuksen totetus

Suosittelen toteuttamaan valmennuksen juuri niin kuin se sinulle toimitetaan: joka päivä kyseisen päivän jakson tehtävät tehden. Ikään kuin 6 päivän kuurina. Silloin mielesi ja alitajuntasi saavat aina aikaa prosessoida tehtäviä ja tuottaa oivalluksia. Kuitenkin niin, että muistat uutta tehtävää aloittaessasi, mitä edellinen käsitteli. Toinen vaihtoehto on odottaa, että kaikki jaksot ovat saapuneet ja toteuttaa valmennus kerralla.

Nämä toteutusvaihtoehdot ovat vain ehdotuksia. Valmennuksen sisältö on tässä palvelussa käytettävissäsi kaksi kuukautta tilauksesta. Voit siis hyvin luoda itsellesi sopivimman rytmin tehtävien toteutukseen. Tilausajan päätyttyä kaikki tämän valmennuksen tiedot poistuvat tililtäsi.

Mitä tarvitset?

Valmennuksen toteutukseen tarvitset lisäksi paperia ja kynää – sekä aikaa. Voit omien mieltymyksiesi mukaisesti toteuttaa tehtävät kirjaamalla ajatuksia ylös ranskalaisin viivoin tai kirjoittamalla enemmänkin. Jos keksit luovempia ja itsellesi sopivampia tapoja ilmentää ajatuksiasi, voit hyvin toteuttaa tehtävät niitä hyödyntämällä. Valmennuksessa käytettävien työkalujen tehtävänä on jäsentää ajatuksiasi ja tuottaa oivalluksia rohkaisemalla sinua katsomaan elämäntilannetta eri näkökulmista.

MITÄ SINULLE KUULUU? 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Tällä sivustolla käytetään evästeitä, joiden tehtävänä on parantaa sivuston käyttökokemusta. Lue lisää evästeistä ja tietosuojasta.
Hyväksyn