);

Tämä on Cocomindin henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 1.3.2019.

Keitä olemme?

Cocomind on valmennus- ja koulutuspalveluita tuottava yritys. ja henkilötietolain mukainen rekisterien omistaja ja ylläpitäjä.

Cocomind
Risto Rytin tie 28 C 26,
00570 Helsinki
y-tunnus: 2055175-8

Verkkosivustomme osoite on: https://cocomind.fi.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi?

Henkilötietojen keräämisen ja käsittelyn tarkoituksena on palvelujen tuottaminen, yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteiden ylläpito ja markkinointi. Lisäksi tietoa kerätään palvelujen ja verkkosivujen kehittämisen tueksi. Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on:

  • Henkilön suostumus: verkkopalveluiden kautta lähettämä tiedustelu ja uutiskirjeentilaus
  • Rekisterinpitäjän oikeutettu etu: asiakassuhde

Uutiskirjeen tilaus

Keräämme nimi ja sähköpostitiedot niiltä, jotka tilaavat sivuston kautta Cocomindin uutiskirjeen. Uutiskirjettä käytetään viestinnällisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Uutiskirjeen tilaajien rekisteriä säillytetään Cocomindin webhotellissa, joka sijaitsee Hoastingpalvelun palvelimilla. Siihen on pääsy vain Cocomindin valtuuttamilla henkilöillä. Tilaajalla on mahdollisuus milloin vain perua uutiskirjeen tilaus, jolloin nimi- ja sähköpostitiedot poistuvat rekisteristä.

Uutiskirjerekisteriin voidaan lisätä tilaajia myös manuaalisesti silloin, kun henkilöön solmitaan asiakassuhde (palvelun tilaaminen, tarjouspyyntö). Myös tällöin henkilö voi lopettaa uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa, jolloin tiedot poistuvat uutiskirjerekisteristä.

Yhteydenottolomakkeet

Mikäli sivuilla kävijä ottaa yhteyttä Cocomindiin yhteydenottolomaketta käyttäen, hänen tiedot (nimi, sähköposti, puhelin, mahdollinen yritys ja palvelu, jota yhteydenotto koskee) lisätään Cocomindin asiakasrekisteriin. Rekisterin tietoja voidaan luovuttaa myös kolmansille osapuolille silloin, kun se on asiakassuhteen ylläpidon ja palveluiden tuottamisen näkökulmasta välttämätöntä. Tällaisia tahoja voivat olla mm. kirjanpitäjä, perintätoimisto, Google analytics.

Myös jos asiakas ottaa Cocomindiin yhteyttä muuten kuin sivujen kautta (sähköpostitse, puhelimitse), hänen tietonsa lisätään asiakasrekisteriin.

Kommentit

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi.

Kun vierailijat jättävät kommentin tälle sivustolle keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot. Sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://automattic.com/privacy/.

Media

Mikäli lataat kuvia tälle sivustolle, sinun tulee välttää sellaisten kuvien lataamista, joissa on tallennettu paikkatieto (EXIF GPS). Sivuston vierailijat voivat ladata ja katsoa paikkatietoa kuvista, joita sivustolla on.

Evästeet

Jos jätät kommentin sivustolle, voit valita nimen, sähköpostiosoitteen ja url-osoitteen tallennuksen evästeeseen. Tämä toiminto lisää käyttömukavuutta, koska lomaketta ei tarvitse täyttää jokaisella kerralla uudelleen kommenttia lisätessä. Evästetieto poistetaan selaimesta vuoden kuluttua.

Mikäli sinulla on tili ja kirjaudut sivustolle asetamme väliaikaisen evästeen, joka päättelee tukeeko selaimesi evästeitä vai ei. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoa ja se poistetaan kun selainikkuna suljetaan.

Kun kirjaudut sisään asetamme useita evästeitä, jotka tallentavat kirjautumis- sekä näyttöasetuksesi. Kirjautumisevästeet poistetaan kahden vuorokauden kuluessa, näyttöasetuksiin liittyvät evästeet poistuvat vuoden päästä. Mikäli valitset “Muista minut” kirjautumisen yhteydessä, kirjautumistietojasi säilytetään kahden viikon ajan. Mikäli kirjaudut ulos, kirjautumiseen liittyvät evästeet poistetaan samassa yhteydessä.

Mikäli julkaiset artikkelin tai muokkaat olemassa olevaa tallennamme selaimeen evästeen, joka sisältää muokattavan artikkelin ID:n. Eväste vanhenee yhdessä vuorokaudessa.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Analytiikka

Seuraamme sivuston käyttöä ja vierailijoiden käyttäytymistä sivuilla Google Analyticsin avulla. Saamme Google Analyticsin kautta tietoa kävijän sijainnista, IP-osoitteen, liikenteen lähteistä, vierailun kestosta ja laajuudesta. Näitä tietoja käytetään Cocomindin palvelujen kehittämiseen. Niitä käytetään apuna myös markkinointiviestinnän kohderyhmän määrittelyssä.

Kenelle jaamme tietosi

Tietoja jaetaan kolmansien osapuolien kanssa silloin, kun se on välttämätöntä palvelun ja asiakassuhteen kehittämisen ja ylläpitämisen osalta. Tällaisia tahoja ovat mm. kirjanpitäjä, perintätoimisto, Google Analytics, Wordfence. Tietoja voidaan tällöin luovuttaa myös EU:n ja ETA-alueen ulkopuolelle.

Emme myy emmekä jaa tietojamme kolmansille osapuolille, jotta nämä voisivat käyttää niitä omassa markkinoinnissa. Tietoja ei myöskään tulla käyttämään automaattisessa päätöksenteossa tai profiloinnissa.

Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa myös automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.

Kuinka säilytämme ja suojelemme henkilötietojasi?

Verkkosivuille tallentuvat tiedot on suojattu salasanoin. Niihin on pääsy vain admin-oikeuksin sivuja käyttävillä. Admin-oikeuksien myöntämisestä päättää Cocomind.

Asiakasrekisteri on erillisenä tiedostona Cocomindin tietokoneella ja se on suojattu salasanalla. Huolehdimme myös asianmukaisesta tietoturvasta, jotta tietomurtojen mahdollisuus olisi mahdollisimman pieni.

Yksilövalmennuksissa tehdyt muistiinpanot säilytämme lukollisessa arkistointikaapissa ja siihen on pääsy vain valmentajallasi.

Kuinka kauan säilytämme tietoa?

Uutiskirjeen tilaajien tietoja säilytämme, kunnes uutiskirjeen tilaus peruutetaan. Asiakasrekisterin tietoja säilytetään kaksi (2) vuotta siitä, kun asiakassuhde on viimeksi ollut aktiivinen.

Google Analyticsin keräämät tiedot säilyvät sen omassa palvelussa oman tietosuojalausekkeensa mukaisesti.

Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa.

Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien (jos sellaisia on) käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

Yksilövalmennuksen muistiinpanoja säilytämme kaksi (2) vuotta viimeisen tapaamisen jälkeen.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi?

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Henkilötietoja koskevan koostetiedoston pyynnöt sähköpostitse osoitteeseen maarit@cocomind.fi.

Sinulla on oikeus nähdä kaikki valmentajan muistiinpanot, jotka on kirjoitettu yksilövalmennuksesi aikana tai siihen liittyen. Halutessasi nähdä muistiinpanot, tee pyyntö suullisesti tavatessasi valmentajaa tai sähköpostitse.

Miten toimimme tietomurron tapahtuessa?

Tietomurron sattuessa kerromme viestitämme asiasta niitä, joita asia koskee. Ryhdymme myös tarvittaviin toimiin tietomurron vaikutusten rajoittamiseksi.

Yhteystiedot

Cocomind
Risto Rytin tie 28 C 26,
00570 Helsinki
y-tunnus: 2055175-8

Yhteyshenkilö:
Maarit Jantunen
maarit@cocomind.fi
p. 040 583 0939

Tällä sivustolla käytetään evästeitä, joiden tehtävänä on parantaa sivuston käyttökokemusta. Lue lisää evästeistä ja tietosuojasta.
Hyväksyn